Fra specialskole til folkeskolen med Temprana

Katinka havde gennem nogle år haft det svært i skole og her hjemme. Hun havde svært ved at have overblik og blev vred når ting ikke var lige som hun havde tænkt. I skole var hun lidt udagerende både verbalt og fysisk.

Her hjemme var det lillebror det gik mest udover, men hun og jeg havde også store problemer med at enes og det endte tit i skænderier.

Vi tog kontakt med dig i april 2014, efter at jeg selv havde haft god gavn af Temprana behandling.

Vi fik rigtig god information, opbakning og vejledning fra dig. Vi var alle sammen meget skeptisk over for behandlingsformen, da vi skulle lave det 5 dage om ugen i ca. 1,5 time.

Det var til tider hårdt for os alle sammen, men vi knoklede på indtil februar 2015.

Behandling med meget godt resultat

Tidlig i forløbet så vi en klar bedring hos Katinka, det gik lidt op og ned, men hun blev meget mere rolig, kunne overskue flere ting, og havde mere overskud. Vi fik de samme tilbagemeldinger fra skolen.

Efter behandling slut er Katinka en helt anden pige. Hun har gået på Specialskole siden efteråret 2012, men er nu på vej tilbage til almindelig folkeskole.

Hun bliver beskrevet som en positiv og glad pige, med masser af overskud og en god omsorgs person. Hun har også udviklet en rigtig god selvindsigt og er god til at sige fra, hvis det er noget der går hende på.

Her hjemme er situationen også helt anderledes. Ingen skænderier eller smækken med døre. Vi har fået en pige vi kan snakke til og med. En pige der tager udfordringer med et smil og en pige, der takler pressede situationer med glans. Selvfølgelig er der nogen ting indimellem, men hun er lynhurtig tilbage i det gode spor.

Vi er utrolig taknemmelig for den hjælp vi har fået og føler du har givet Katinka og os et helt nyt liv!

Camilla, mor til Katinka